maanantai 8. elokuuta 2016

Pohdintoja vol. 2

Puhutaan paljon, että allergiat lisääntyvät...vai onko tietoisuus ja lääketiede vain edistynyt niin, että osataan hakea syy kaikille ihmisiä vaivaaville sairauksille. Lisäaineiden ja säilöntäaineiden käyttö kuitenkin lisääntyy kokoajan, joten jatkuvasti altistetaan kehoa ylimääräisille myrkyille. Ihmiset lisääntyvät ja tämän myötä teollisuus ja saasteet. Tietoisuus ja ekologisiin elämäntapoihin siirtyminen ei vaan tunnu pysyvän mukana. Iso osa ihmisistä elää vain tätä hetkeä, käyttämättä aikaa pohtien sitä, mitä jätämme jalanjälkenämme seuraaville sukupolville.

Ekokampaaja voi kuitenkin omalta osaltaan tuoda tietoisuutta asiakkaille, miten jokainen voisi omassa toiminnassaan edistää ekologisuutta. Toimiminen esimerkkinä kuitenkin tuo tulosta. Ei ihmisiä tarvitse aivopestä vaan tärkeää on jakaa tietoa ja vaihtoehtoja. Jokainen tekee itse omat valintansa.

Peruskampaajana ehkä se päällimmäinen ajatus on tuottaa palveluja asiakkaille ja saada kassaa. Se, miten siihen päästään, on yleensä se suorin oikotie. Ajattelemalla asiakkaan tyytyväisyyttä ja hyvinvointia myös pidemmällä tähtäimellä, luodaan läpi elämän kestävä asiakassuhde. Asiakas voi luottaa siihen, että kampaaja on oikeasti kiinnostunut hänestä ja hänen hyvinvoinnista, riskeeraamatta kuitenkaan hänen terveyttään tai ympäristöä jossa eletään. Uskon, että ekokampaajalla on tulevaisuus ja että tietoisuus ajaa ihmisiä hakemaan turvallisia vaihtoehtoja ja kokeilemaan uutta. Uskon, että meillä on vielä toivoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti